Fotografie·Geen categorie·Persoonlijk

Jannah’s polaroid fotootjes #6

IMG_9548

Ik kwam er laatst achter dat het alweer een jaar geleden is dat ik weer wat polaroid foto’s heb laten zien. Ondertussen heb ik al heel wat nieuwe polaroid’s gemaakt dus ik heb er een paar leuke ( eigenlijk zijn ze bijna allemaal wel leuk ) uitgekozen. Ze zijn allemaal verspreid over het afgelopen jaar genomen en ze staan ook niet in volgorde. zo hier zijn ze!

IMG_9540

Toen het gevroren had en we op het meer konden schaatsen 🙂

IMG_9541

Op de terug weg na het zwemmen spontaan in een aardappel veld ❤

IMG_9543

Met logeren in de meivakanie 🙂

IMG_9542

In Barcelona ❤

IMG_9544

Met mama wandelen met Moederdag ❤

IMG_9545

Met Nieuwjaar 🙂

IMG_9546

Met Carnavallll.

IMG_9549

Op vakantie met de zonnebloemvelden :))

IMG_9548

En als laatste in Utrecht ❤

Zo misschien over een tijdje weer nieuwe foto’s! Ik heb mijn polaroid camera nu langer dan 2 jaar en het was echt een hele goede aankoop. Ik gebruik hem veel en als ik zo’n leuke foto in m’n hand heb word ik daar echt heel vrolijk van!

Liefs Jannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s