Creatief·Geen categorie

zelfgemaakte herfstachtergrond

herstf achtergrond stempels

Nadat ik vorig jaar ook een herfst achtergrond had gemaakt om te kunnen downloaden voor jullie, vond ik dat super leuk en had ik bedacht om dat elk seizoen te doen. Op de een of andere rare manier is het nu al weer een jaar verder en is dit de enige achtergrond die ik gemaakt heb oeps….., maar het is nog steeds heel leuk dus misschien wel met de winter een nieuwe?

klik hier om de foto te kunnen downloaden!

 

Ik heb het deze keer op een hele andere manier gemaakt. de kleine pompoentjes en paddenstoelen zijn namelijk op het vel papier gedrukt met een zelfgemaakte stempel! Ik had al eerder stempels gemaakt en het is heel leuk en makkelijk. Misschien leuk om een keer uit te proberen? Het enige wat nodig is is een gum en wat handige mesjes, waarmee je jou eigen tekening ermee uit kunt snijden!

Als je hem gebruikt als achtergrond stuur dan even een foto via instagram! ( @jannahswereld ) Lijkt mij heel leuk om te zien.

Liefs Jannah

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s