Creatief·Geen categorie·Persoonlijk

Hoogte punten zomervakantie ~

IMG_9703

Ondanks dat ik nu al lekker herfst vakantie heb wil ik toch nog even de hoogte punten van de zomervakantie op een rijtje zetten. Ik had namelijk de hele tijd nog het plan om er tekeningen bij te maken en die op mijn blog te zetten, maar het kwam er de hele tijd maar niet van. Dus nu in de herfst de 3 hoogte punten van de zomer vakantie!

IMG_9703

                                                          Tienertoer ( boven )

Samen met twee vriendinnen van mij heb ik deze zomer tienertoer gedaan en dat was echt heel erg leuk! Het is gewoon zo gezellig met die twee dat als we bij elkaar komen om te vertrekken tot dat we weer thuis aankomen het nooit stil is. Samen zijn we naar Utrecht geweest en daar hebben we super gezellig gewinkeld en we hebben uren in een super coole vintage winkel gezeten. En we zijn naar zee gegaan, waar we lekker aan het strand hebben gelegen, gezwommen en lekker gegeten hebben.  Als ik aan die dagen terug denk wordt ik vanzelf heel blij.

 

IMG_9709

Kindervakantieweek

Met die zelfde twee hele leuke vriendinnen deed ik ook mee met de kindervakantieweek. Tijdens die week hebben we de hele tijd bij de oma van een vriendin geslapen en dat was echt heel erg gezellig! Dit was de eerste keer dat ik leiding was van zo’n groepje en dat vond ik echt heel leuk, maar ook thuis met de oma. Zij was echt heel lief!

IMG_9710

          La France

Ja en natuurlijk ook dat we op vakantie gingen! Daar heb ik ook echt heel erg van genoten. We gingen zoals altijd met een grote gezellige groep naar Frankrijk en ik mis het daar echt! We hebben ook nog veel leuke mensen daar ontmoet en het was er gewoon heel erg fijn.

Hopelijk hadden jullie ook een hele fijne zomervakantie en natuurlijk nu ook weer herfstvakantie!

Liefs Jannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s