Fotografie·Geen categorie·Persoonlijk

Delft en Den Haag <3

IMG_9740

In de herfst vakantie gaan we altijd met twee zussen van mama en hun gezinnen 2 daagjes weg. Dit jaar gingen we naar Delft en Den Haag en het was weer heel erg leuk! We vertrokken donderdag ochtend gezellig met z’n alle in de auto’s naar Delft. Daar hadden we een stadswandeling en een heel lief vrouwtje leiden ons rond. Ze vond de stad echt helemaal fantastisch en wist er heel veel van en benadrukte heel vaak hoe leuk ze het wel niet vond dat ze ons rond mocht leiden. Heel cute. Nadat we even bijgekomen waren van de vele verhalen van de lieve vrouw gingen we naar zee ( in Den Haag al dus ). 

I lufff zee. Ik word er altijd echt heel vrolijk van en we waren natuurlijk ook met super gezellige mensen. Het was prachtig weer en ohhh het was gewoon echt genieten.

IMG_9755IMG_9772IMG_9758IMG_9759IMG_2923IMG_2894IMG_3024

Processed with VSCO with f2 preset

Nooit geweten dat de zon zo zwaar is :).

De volgende dag gingen we naar het Escher museum en dat was ook heel leuk. Ik kende al een paar werken van hem en die vond ik al heel vet. Alleen ik vind zijn werk nog veel mooier en cooler dan ik eerst dacht. Hij heeft hele vette werken die niet t kloppen dat is echt heel gaaf super knap gemaakt. Maar ook een paar ” normale ” die ik ook heel mooi vond. Vooral de tekening ‘dag en nacht’ vond ik heel cool. Hierna hebben we nog even door de stad gewandeld en boggle gespeeld in de stayokay. En daarna zijn we weer naar huis gereden.

Wat heb jij gedaan in jouw herfst vakantie?

Liefs Jannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s