Creatief·Geen categorie·Persoonlijk

Verlanglijstje #3

IMG_9862

Ondanks dat ik het zelf een raar idee vind is het over minder dan een maand al sinterklaas! Ik hou zelf heel erg van sinterklaas en ondanks dat ik de jongste thuis ben vieren wij het ook vol op met surprise en cadeautjes. Ohhh daar heb ik echt heel erg zin in. En omdat het al bijna zover is werd het ook tijd om een verlanglijstje te maken! Net als vorig jaar heb ik er bij een paar ook illustraties bij gemaakt en die laat ik nu ook zien! ( misschien ook handig voor inspiratie? )

IMG_9862

Parfum – Ik gebruik nu eigenlijk echt al jaren de zelfde parfum en ik ben eigenlijk wel toe aan een nieuwe dus dat leek me wel een heel leuk cadeautje hier voor! ( ik heb nog geen idee welke dus als iemand een lekkere heeft let me know! )

pakje polaroid rolletjes – Dat vraag ik eigenlijk altijd met sinterklaas, want dan heb ik er gelijk 20 en kan ik weer een heel jaar voor uit heel handig!

oortjes – Ik vind Apple oortjes echt super fijn alleen helaas waren die van mij kapot dus hopelijk zorgt de sint voor vernieuwing.

Happy socks – ( oeps eerst fout geschreven bij de tekening dom dom ) Ik wil al heel lang Happy socks en het lijkt me eigenlijk ook wel een leuk cadeau om aan iedereen te geven.

stiften – En dan specifiek Coppic markers. Een vriendin van mij heeft die en die zijn echt super fijn. Je kan er mee mengen en je hebt ze in super veel verschillende kleuren.

Plant – Ik heb al heel veel cactussen en plantjes op mijn kamer, maar je hebt er nooit genoeg dus er kan zeker nog een nieuwe plant bij!

Hoe vier jij sinterklaas?

Liefs Jannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s